”Sista sommarkvällsmusiken i Torö kyrka bjöd på finstämd sång och musik. “Mellan himmel och jord” var programmets titel. Samtliga nummer som framfördes anspelade på något av dessa element. I inledningssången “En sommardag” av A.F. Lindblad får man uppleva en liten historia om både kärlek och varma sommarfläktar. Rasmus Ringborgs klara och behagliga tenorröst, fulländad med en textning som gjorde att man uppfattade vartenda ord i kompositörens text. Ackompanjatören Samuel Edvardsson på gitarr gjorde upplevelsen total. Konserten fortsatte med “En valsmelodi” av Lille Bror Söderlundh. Texten är en av Nils Ferlins mest kända dikter. Programmets tredje nummer var “Varför skola mänskor strida” med text skriven av revyförfattaren Emil Norlander. Visan är utformad som en appell emot krig och elände men hyllar också människors lika värde. Det är tydligt att Rasmus och Samuel är två mycket kunniga artister. De är samspelta. I fjärde programtiteln skulle vi få höra musik gjord av den kände brasilianske kompositören Heitor Villa-Lobos. I solot “Chorôs nr 1” visade Samuel prov på stor skicklighet med gitarren. Efter denna uppvisning var det Rasmus som tog hand om gitarren och han framförde Astrid Lindgrens visa “Fattig bonddräng” som har tonsatts av Georg Riedel. Åhörarna fick före nästa programpunkt ta del av lite musikhistoria. En dam vid namn Lydia Lithell från Kumla (1909-1957) skrev under sin levnad runt 300 visor, sånger och psalmer. Den mest kända är kanske “En stad ovan molnen”. Hon var gift med korvtillverkaren Daniel Lithell, som var den som introducerade Sibyllas varmkorv. Efter denna presentation av nästa programpunkts upphovskvinna fick vi höra visan “Flyttfåglarna”, Dan Anderssons dikt “Jag skall gå genom tysta skyar” som tonsatts av Gunde Johansson samt “Tillägnan” skriven av Lars Forsell med musik av Monica Dominique. Vilken musik kan passa bättre i kyrkan? Innan konserten var slut fick vi även höra psalmen “I denna ljuva sommartid”, tonsatt av Anders Öhrvall. Givetvis bjöds den nöjda publiken på ett extranummer. Som trogna sommarkonsertbesökare är det helt fantastiskt, att vår kyrkas organist och körledare Katarina Rudérus lyckas engagera så många otroligt kunniga sångare och musiker. En eloge till henne för det!”
Anna och Max Möllerfält, Nynäshamnsposten 5 augusti 2016

I den första, som hade temat ”Mellan Himmel och Jord”, uppträdde Rasmus Ringborg med sång ackompanjerad av Samuel Edvardsson på gitarr. (...) Framförandet var något utöver det vanliga. Det gällde bland annat när de framförde ”Stad i ljus”. De inbjöds att återkomma.
Herbert Johansson, värnamo.nu, 15 juli 2019 

"Fantastiskt bra program (...) Två verkliga toppartister framträdde, nämligen Rasmus Ringborg, sång och Samuel Edvardsson Wigervall gitarr. (...) Ringborg sjöng bl a Den lyssnande Maria av Almqvist och två sånger av Vincenzo Bellini, alla tre från 17- och 1800-talet. Edvardsson Wigervall framförde två gitarrstycken av Tarréga varefter följde fyra välkända svenska sånger (...) Konserten avslutades med ett gitarrsolo Campanas del alba och två sånger Mot kväll och Tonerna. Applåderna belönades med ett extranummer; Får jag lämna några blommor. Det här var värt en fullsatt kyrka."  
Erik Wanfors, Kommunpartiet, juli 2010

"Efter konsertens slut erhöll duon också välförtjänta applåder som fick kyrkans besökare att låta som att de var många fler än de egentligen var, och Edvardsson Wigervall och Ringborg återgäldade vänligheten med ett vackert extranummer i form av Ferlins "Får Jag Lämna Några Blommor". Minsann om det var inte lite lättare att andas när man efter detta lämnade kyrkans trygga boning för att åter bege sig ut i den av ett sommarregn syresatta kvällningen."
Urban Århammar, Hjälmarens tidning, 19 juni 2010 

”I musikens tjänst står barytonsångare Rasmus Ringborg och gitarrist Samuel Edvardsson Wigervall redo att musicera intimt tonsvärmeri av mera känt och glömt slag (...). Fokus ligger på svenska sånger och samtliga i arrangemang för sång och gitarr av Edvardsson Wigervall. Och visst rör sig såväl Adolf Fredrik Lindblads En sommarafton och Erik Gustaf Geijers Tonerna bekvämt i gitarrplisserad tondräkt. (...) Ringborgs kantabla baryton gör emellertid Geijer all den rättvisa man kan begära och fyller upp tid och rum med sin välfraserade timbre. (...) Och som ett bevis på musikens mångfald kläms det även in lite latinsk fingerfärdighet i tvenne instrumentalstycken av Heitor Villa- Lobos och Fransisco Tárrega”
Michael Eriksson, Norrköpings Tidningar, 8 augusti 2005

”För lördagens konsert svarade två duktiga unga män (...). De kompletterar varandra. Samuel kan arrangera och Rasmus är en fin representant för Operahögskolan (...). Det program de sammanställt var en sommarlätt bukett från den lyriska musikens allmänning. (...) Rasmus Ringborg, som textar föredömligt, har en vacker, fint egaliserad röst, och arrangören Samuel spelar som han lär, mjukt och harmoniskt underordnat sångsolisten.”
Holger Wigertz, Katrineholms-Kuriren, 6 juli 2004